Historiankirjoista vuodelta 2084

(Käännetty englannin kielestä vuoden 2084 historiankirjasta)

 

Brittiläinen antropologian tutkimusryhmä matkusti Suomeen vuonna 2083 haastattelemaan maan viimeistä elossa olevaa asukasta.

– Mitä täällä on oikein tapahtunut?

– Kaikkimänt eikä piisantkaa.

– Mitä tarkoitatte?

– Mistä aloitamme… kaikki alkoi vuonna 2014, kun homoliitot eivät menneet läpi lakivaliokunnassa.

homokirkko

Lapset opetettiin homoliittoihin jo pienestä pitäen. Kuva vuodelta 2014.

– Mitä ihmettä?

– No, ensin oli zumba, sitten tuli monikulttuuri, sitten…

– Anteeksi, mikä on zumba?

– No, se oli sellainen markkinointikikka, jolla myytiin yhtä videota television saippuaoopperoiden mainostauolla. Suomalaiset luulivat, että se on jokin maailmanlaajuinen ilmiö, ja kohta koko kansa tanssi zumbaa. No, se villitys meni ohi ja sitten tuli monikulttuuri…

– Tunnemme ilmiön. Ja sitten…

– Niin, suomalaiset olivat kansakunta, joka innostui aina kaikesta, mitä ulkoa päin tuputettiin. Se omaksuttiin heti täysin. Monikulttuurin jälkeen tuli ilmastonmuutos, joka rapautti kansakunnan teollisuuden ja tyhjensi valtion kassan.

– Niin, mitään ilmastonmuutostahan ei tullut.

– Ei niin, mutta siis suomalaiset uskoivat senkin valheen, tuhosivat teollisuuden, niin, kuten juuri sanoin. Kun joku ulkomaalainen kertoi jotakin, suomalaiset uskoivat siihen täysin ja alkoivat hyökätä niitä vastaan, jotka eivät uskoneet näitä uusimpia villityksiä.

– Suvaitsemattomuutta?

– Niin, sitä se oli, mutta he itse kutsuivat itseään suvaitsevaisiksi.

Kuva

Oikealla mies, joka ei hyväksynyt homoliittoja

– Ihmisen mieli!

– Sitten tuli homoliitto-debatti, mutta sitten tapahtui uusi käänne. Yhtäkkiä islam löi itsensä läpi, ja silloin tapahtui ensimmäinen joukkoteurastus.

– Siis mikä?

– Islam otettiin vastaan hurmioituneena, ja sharia-laki nyt on aika tappava. Meillä oli perussuomalaisten ryhmä, joka oli ainoa islamilaisvastainen kansanosa. Sharia-laki hoiti heidät nopeasti.

– Kansanmurha?

Kuva

Jumalanpalvelus Lapuan kirkossa vuonna 2021

 

– No, aikalailla riemuiten se otettiin silloin. Kai sitä jälkeenpäin voi kansanmurhaksi sanoa…

– Parasta tietysti oli se, että kun islamiin väsyttiin nopeasti, oli helppo palata myös homoliittoihin, koska perussuomalaiset olivat vastustaneet niitä ja nyt heitä ei enää ollut.

– Mutta entäs ihmiset, missä kaikki ovat nyt?

– Ei ole enää, kun naiset nousivat valtaan, kaikkien piti vaan ”rakastaa”. Homoliitot kukoistivat, koska kaikki saivat vain ”rakastaa”. Kun ennen miehet olivat halunneet luoda perheitä ja sukuja, ylläpitää perinteitä, rakentaa taloja ja luoda instituutiota, naiset eivät arvostaneet mitään tuollaista, vaan ainoastaan piti elää ”hetkessä”, eli ”rakastaa” tässä ja nyt. Ei arvostettu menneitä aikoja, ei osattu rakentaa tulevaisuutta, ei ollut arvoa millään muulla kuin tunteella, tässä ja nyt. Lapsia syntyi koko ajan vähemmän, ja heidät kasvatettiin homoliittoja varten.

– Onkos näistä vaiheista jäänyt dokumentteja, olisi mielenkiintoista tutustua kaikkeen…

– Kaikkimänt, kuten jo sanoin. Suomalaiset omaksuivat aina uudet ideat täydellisellä kohkauksella, ja kirjoja ei enää julkaistu, kun kaikki oli netissä. Totta kai koko ajan tallennettiin selfie-kuvia ja raportteja Pride-marsseilta ja homohäistä. Sitten vuoden 2065 elektromagneettinen impulssi tuhosi kaikki tiedostot, eikä mitään jäänyt jäljelle.

– Onneksi Englannissa kaikesta otettiin sentään paperikopiot. Entäs muu aineisto, rakennuskanta…

– Sitä mukaa kun naiset nousivat valtaan, ja tärkeintä oli ”vain rakastaa”, Miesten maailma alkoi pyöriä homohommissa, ja kaikilla on niin hauskaa, ettei kenelläkään ollut oikein voimia ylläpitää muuta kuin ”rakkautta”. Suomessa luotiin entistä vähemmän mitään, kirjoja ei kirjoitettu, taloja ei enää rakennettu. No, ihmisiä oli koko ajan vähemmän, joten oli helppo siirtyä asumaan tyhjäksi jääneisiin asumuksiin.

– Entäs kaikki maahanmuuttajat, kai he sentään tekivät lapsia?

– Suomen valtiolta loppuivat rahat. Samaan aikaan Venäjä halusi lisää asukkaita, ja tarjosi hyvät rahat maahanmuuttajille. Ne menivät kaikki Venäjälle, mutta sittemmin kansallismielisyys nosti päätään, ja kaikki ulkomaalaiset massamurhattiin.

– Kamalaa. Miten sitten loppuvaiheet?

– Lopulta kun kaikki vain ”rakastivat” eikä lapsia enää syntynyt, ihmisillä oli lähinnä vain kotieläimiä, ihmiset rakastivat koiria ja kissoja, ja pitivät niitä oikein hyvää huolta.

– Eikös Suomessa pitäisi sitten olla runsaasti kulkukoiria?

– No, ne kotieläimet hemmoteltiin niin pilalle, etteivät ne enää selviytyneet luonnossa, joten nekin kuolivat pois.

* * *

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s