Stalin lahtasi 6 miljoonaa ennen kuin natsit edes nousivat valtaan

Historia valehdellaan – tässä tosiasioita

Kun toisen maailmansodan jälkeen alettiin levittää tietoa ”kuudesta miljoonasta juutalaisesta”, jotka Saksa oli ”kaasuttanut kuolleeksi keskitysleireillä”, uusi tieto hautasi alleen aikaisemman etusivun otsikon.

Kuva

”Kuusi miljoonaa nääntyy Neuvostoliiton nälänhädässä”

Ja tämä nälänhätä oli tahallaan aiheutettu, syyllinen oli Stalin.

Ennen kuin kukaan ehtii nousta protestoimaan, että Ukrainan nälänhätää on ”liioiteltu” tai että ”ei siellä oikeasti kuollut kuutta miljoonaa” tai että ”mitään ei oikeasti edes tapahtunut”, on syytä muistaa minkä ”6 miljoonan” kuolema on sementoitu niin tukevasti historiankirjoihin, että sitä ei saa kyseenalaistaa.

Jos kuka tahansa kyseenalaistaa Ukrainan 6 miljoonaa, silloin kuka tahansa saakoon kyseenalaistaa Holocaustin ”kuusi miljoonaa”.

Mutta sitten asiaan.

Ukrainan Kiovassa on ”6 miljoonan” uhrin muistomerkki museohuoneineen. Tämä blogimerkintä on valokuvareportaasi tästä museosta. Museon materiaali tässä blogissa kopioituna/valokuvattuna olkoon tässä uhreja kunniottava teko ja muistutus siitä, mitä oikeasti on tapahtunut Euroopassa – sananmukaisesti ennen kuin natsit olivat edes päässeet valtaan.

Kuva

Tässä se on – vuodet 1932 – 33 kiveen hakattuina.

Kuva

Holodomorin eli Ukrainan kansanmurhan muistomerkki ja museo ovat Kiovan keskeisellä paikalla.

Kuva

Holodomor oli tahallinen. Se kohdistui eläviin eurooppalaisiin, ja se tehtiin väkivallalla.

Kuva

Holodomor pakotettiin ylhäältäpäin – ukaaseilla – ja kohdistui miljooniin ihmisiin.

Kuva

Holodomor lannisti suuren kansakunnan ja ajoi sen nälkään ja nälän kautta ennenaikaiseen hautaan.

Kuva

Bolshevikit olivat globalistinen ja kansainvälinen rosvojoukko, jotka kaappasivat jättivaltion (Venäjä) itselleen. Kyse oli vallan keskittämisestä. Lienee turha edes muistuttaa, että nimenomaan juutalaisilla oli merkittävä rooli bolshevikkien johdossa, mutta he eivät olleet ainoa etninen ryhmä: joukossa oli venäläisiä, baltteja, suomalaisia, puolalalaisia ja muitakin.

Mutta juutalaisten rooli on tässä kysymyksessä silti keskeinen. Johtopäätöksiä on tehty eri vahvuudella, mutta jätän tässä johtopäätökset lukijan omalle kontolle.

Bolshevikkien keinovalikoimat olivat kuitenkin järisyttäviä. Henkinen väkivalta ja mustamaalaus kuuluivat niihin. Keinot ovat demonisia, ihmisen vastaisia ja julmia, ja siinä mielessä Holodomor on julmuudessaan verrattavissa myös Holocaustiin.

Kuva

Tässä se lukee. Holodomor – Ukrainan kansanmurha – toteutui nimenomaan loppuvuodesta 1932, jolloin Saksassa natsit eivät vielä olleet vallassa.

Kuva

Joukoittain nälkäiset, vaeltelevat talonpojat makaavat kaduilla ja toreilla, kirjoittaa silminnäkijä Ukrainan Holodomorista.

Kuva

Rituaalinen valehtelu kuului demonisten bolshevikkien maanisuuteen. Talonpoikia syytettiin kuulumisesta mielikuvituksellisiin järjestöihin, joita ei ollut olemassakaan.

Tekaistujen syytösten perusteella syyttömiä talonpoikia heitetiin 3-10 vuodeksi pakkotyöleireille eli keskitysleireille.

Kuva

Holodomor oli ennen muuta Stalinin rikos ihmisyyttä vastaan. Tässä emme enää löydä merkkiä juutalaisten osuudesta, ja kannattaa muistaa, että Stalin oli myös itse paranoidi ja fanaattisen antisemitistinen.

Kuva

Ukrainan oma kommunistihallinto pyrki helpottamaan nälkäänäkeviä, mutta auttaminen tuomittiin. Auttaminen leimattiin ”sabotaasiksi” tai ”loisimiseksi”.

Kuva

Ukrainan Holodomor on kirjattu kirjoihin ja kansiin. Maailmalla ”6 miljoonan” kansanmurha on vaiettu, ilmeisistä syistä, mutta Ukrainassa ei.

Kuva

Ukrainan Holodomorin uhrit on listattu kirjoihin (myös Venäjällä Stalinin terrorin, 1937-38, uhrit on kirjattu kirjoihin, alueittain). Tässä suhteessa tunnustan, että en ole koskaan nähnyt nimiluetteloita Holocaustin uhreista, mikä voi myös johtua siitä etten ole etsinyt tarpeeksi, mutta Stalinin miljoonista uhreista on nimiluettelot.

Kuva

Tässä se on – konkreettisia nimiä, ei pelkkiä ”miljoonia”, vähän kuin hatusta vedettynä, vaan konkreettsiia nimiä. Dokumentoitu kansanmurha on todellinen historiallinen tapahtuma.

Kuva

Tilapäisnäyttelyn esittely englanniksi.

Kuva

Autenttinen dokumentti pidätettyjen lukumäärästä.

Kuva

Sama suurempana.

Kuva

Dokumentti kuoliaaksi ammutuista.

Kuva

Stalinin kirje kokonaisuudessaan vuoden 1932 lopulta.

Kuva

Dokumentti on merkitty ”salaiseksi”.

Holodomor_22

Siinä se lukee: I. Stalin.

Syyllinen. Kansanmurhaaja. Rikollinen ihmisyyttä vastaan.

* * *

Näiden tapahtumien jälkeen natsit nousivat valtaan Saksassa. Kaikista tuuteista tuputettu tieto on mennyt perille, ja kaikki ihmiset osaavat ulkoa kaikki ne tapahtumat, joille on annettu nimeksi ”Holocaust” ja joka pursuaa pian ihmisten korvistakin ulos.

Missä on tasapuolinen, ihmisoikeuksia puolustava ja kaikkia uhreja kunniottava historiankirjoitus?

Eittämättä Saksa vainosi, syrji ja kohteli juutalaisia törkeällä tavalla, ja se on ilmiselvä rikos ihmisyyttä vastaan.

Mutta mistä lähtien uhreja laitetaan arvojärjestykseen, yksi on todellinen uhri, toista ei muisteta lainkaan?

Näin ei saa olla. Jokainen tahallaan kansanmurhattu kansa: armenialaiset, ukrainalaiset, ruandalaiset, kambodzhalaiset, juutalaiset, jokainen tulee noteerata, ja jokainen kansanmurha tulee tuomita. Muuten elämme kuin rikollisjoukko, mafia, kansanmurhaaja, ellemme taistele jokaisen ihmisen ihmisoikeuksien puolesta.

* * *

Kului 12 vuotta ja toinen maailmansota loppui.

”Voitto” sanovat nyt historiankirjat, mutta mitä Ukrainassa sen jälkeen tapahtui.

Holodomor-kansanmurhan muistomerkillä on paljon puhuva kivipaasi.

”Voitto” ei ollutkaan voitto. ”Voitto” oli uusien kansanmurhien alkusoittoa:

Holodomor_25

10 kommenttia

Kategoria(t): Uncategorized

10 responses to “Stalin lahtasi 6 miljoonaa ennen kuin natsit edes nousivat valtaan

 1. AZL

  Ukrainan Holodomorista olivat vastuussa nimenomaan juutalaisbolsevikit Kaganovitsin johdolla. Puna-armejan ydin koostui juutalaisbolsevikeista varsinkin Ukrainassa, jossa ukrainalaiset luokiteltiin kansallismielisiksi kulakeiksi, kun taas juutalaiset olivat valmiita muuttumaan uuden maailmanjärjestyksen ”Homo Sovjetikus” ihmisiksi, ja osallistumaan kansallisvaltioiden tuhoamiseen: Venäjä, Armenia, Ukraina jne.
  Neuvostoliitto oli juutalaisen agendan ja rahoituksen luomus.
  Ei pidä myöskään koskaan unohtaa Stalinin kaikkien kolmen vaimon olleen juutalaisia. Myös Stalinen oma sukunimi Džugašvili tarkoittaa ”juutalaisen poikaa”. Stalin oli naimisissa myös Holodomorin toimeenpanijan, Kaganovitsin sisaren kanssa.

 2. vieras

  Artikkelista puuttuu Genrikh Yagoda. Piilottelevatko nuo museot hänen osuuttaan? Myös lause: ”..Keinot ovat demonisia, ihmisen vastaisia ja julmia, ja siinä mielessä Holodomor on julmuudessaan verrattavissa myös Holocaustiin.”..olisi parempi päättyä:

  ”..verrattavissa myös VÄITETTYYN Holocaustiin”.

  Miksi paikoittain kirjoitat kuten se olisi täyttä totta, mutta paikoittain myös sen kiistäen? Se herättää hämmennystä tietyissä piireissä.

  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

  • Koska on vähintään kaksi ”Holocaustia”. Sanoilla on usein monia eri merkityksiä, sekä monia tulkintatapoja.

   ”Holocaust” on pelkkä sana, ja se tarkoittaa jotakin mitä juutalaisille tehtiin II maailmansodan aikana, tai miten heitä kohdeltiin.

   Ongelma onkin siinä, mitä juutalaisille oikeasti tehtiin.

   Niinpä, jos kysymys kuuluu ”tapahtuiko Holocaust”, siihen voi vastata kolmella tavalla:

   – ei tapahtunut (väärä vastaus)

   – tapahtui, mutta ei sillä tavalla kuin Hollywood sen esittää (oikea vastaus)

   – tapahtui, ja juuri sillä tavalla kuin Hollywood sen esittää (väärä vastaus)

   Holocaust ”tapahtui”, mutta miten, se on oma kysymyksensä.

   Viittaan Holocaustiin ikään kuin negaation kautta: ”Holodomor oli pahempi kuin Holocaust”, joka ei sinänsä sano niinkään Holocaustista vaan enemmän Holodomorista.

   Jos mikä tahansa on edes verrattavissa Holocaustiin, se pitää noteerata. Nythän on mahdollista, kenties jopa todennäköistä, että Holodomor tappoi enemmän ihmisiä kuin Holocaust, ja siinä tapauksessa ihmiskuntaa on huijattu ankarasti. Holodomoria ei kuitenkaan noteerata missään, Kiovan museota ja joitakin akateemisia tutkimuksia lukuun ottamatta.

 3. Esa Niiniranta

  Kirjoitat useassa kohtaa, että Holodomor tapahtui ennen natsien valtaannousua Saksassa. Natsithan nousivat valtaan juuri 1932-33.

  • Kaikki riippuu tulkinnasta, mutta wikipedia sanoo ”Maaliskuussa 1933 valittu parlamentti säätikin valtalain, jolla Hitlerille myönnettiin tällaiset valtuudet, aluksi neljäksi vuodeksi.” ja maaliskuussa 1933 Holodomor oli pääsääntöisesti ohi.

   Holodomor toteutettiin ENNEN kuin natsit _nousivat valtaan_. Toki natseja oli olemassa ennen maaliskuuta 1933, mutta heillä ei ollut _valtaa_, sellaista yksinvaltaa, jossa voidaan toteuttaa isoja hankkeita.

   Natsismi on ennen muuta vallan kaappaamista, ja sitten vallan väärinkäyttöä. Bolshevikit kaappasivat yksinvallan jo 1917, ja ehtivät syyllistyä käytännössä _kaikkiin_ niihin rikoksiin (ihmisyyttä vastaan), joista natseja sotien jälkeen alettiin syyttää.

 4. Asia ei ole lainkaan niin yksiviivainen kuin haluat esittää, alkaen kuolleiden määrästä päättyen pohdintaan nälänhädän tahallisuudesta: http://en.wikipedia.org/wiki/Holodomor

  Sen sijaan holokaustin tahallisuudesta ei ole epäilystä.

 5. Jojo

  Stacy, holokaustista on sen sijaan epäilys, onko sitä koskaan edes tapahtunut, sillä yhdenkään juutalaisen ei ole voitu todistaa kaasutetun kuoliaaksi. Jos ei ollut kaasukammioita, ei ollut myöskään ”holokaustia”. Keskitysleireillä menehtyneiden juutalaisten kokonaismäärä on Kansainvälisen Punaisen Ristin mukaan korkeintaan 300.00 eli 5% väitetystä 6 miljoonasta.

  • Jojo

   siis korkeintaan 300.000

   • Niin, nykyäänhän kukaan ei varsinaisesti väitä, että kaasukammioissa olisi kuollut 6 miljoonaa.

    Itse en ole käynyt, mutta Pariisin juutalaisaiheisessa museossa Holocaustin uhriluvuksi saadaan noin 5,1 miljoonaa, ja siihen kuuluvat myös luonnollisesti kuolleet, siviilioloissa surmatut, ghetoissa menehtyneet ja joukkomurhapaikoilla ammutut. Nuo kaikki kuuluvat ”normaaliin” sodanajan uhrijoukkoon, eli myös suomalaisia on murhattu tai menehtynyt noilla parametreillä.

    Holocaust-valheen loi voimakkaan antisaksalainen, Venäjän-juutalainen runoilija Ilja Ehrenburg, jonka valhe on jäänyt elämään, vaikka sitä on sittemmin siloteltu. Hän valehteli, että Auschwitzissa kaasutettiin 4 miljoonaa. Sittemmin sekä Auschwitzin museo että mm. Wikipedia ovat laventaneet lukeman tasolle 1,1-1,5 miljoonaa, joka sekin on teknisesti lähes mahdoton. Jos se olisi teknisesti mahdollinen, silloin asiasta pitäisi olla silminnäkijähavaintoja, koska aktiivinen tuhoamisleirin (sellaiseksi väitetyn) ajanjakso kattaa suunnilleen 1000 vuorokautta, ja sitten tulee matematiikka. Sen mukaan, teknisesti, pitäisi kuljettaa yksi elävä juutalainen, kaasuttaa hänet, kantaa ruumis, asetella uuniin, ja tuhota, joka ainoa MINUUTTI, kolmen vuoden ajan, 24/7, ja minusta kyllä tuntuu, että tuo on täysin mahdotonta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s