Vallankumous tai kuolema – Suomi vuonna 2012

Suomi tarvitsee vallankumouksen tai uudet vaalit.

Kuva

Vallankumous ei tarkoita aseellisten tulipunakommunistien valtaanpääsyä. Vallankumous tarkoittaa toimenpidettä, jolla laitonta valtaa pitävä rosvojoukko siirretään pois vallastansa. Tilalle voi tietysti teknisesti tulla kuka tahansa, mutta demokratiassa valtaan tulevat ne, joita kansa äänestää.

Kevään 2011 vaaleissa seitsemän puoluetta hävisi ääniä ja prosentteja, ja kuusi puoluetta hävisi eduskuntapaikkoja.

Vain yksi puolue voitti ääniä, prosentteja ja eduskuntapaikkoja.

Valta säilyi kuitenkin luuseripuolueilla: ne haalivat jokaisen hörhöpuolueenkin mukaan saadakseen laskennallisen enemmistön ja voilá: valta säilyi niillä, joiden luota äänestäjät katosivat perussuomalaisten suuntaan.

Perussuomalaiset ovat siten demokraattisten vaalien nojalla ainoa, jolla on legitiimi mandaatti olla mukana hallituksessa. Se ei tosin ollut suurin puolue, mikä onkin johtanut toteutuneeseen vallankaappaukseen.

Kyse ei kuitenkaan ole puolueista.

Puolueet ovat sumuverho, jonka avulla voidaan siirtää huomio poliittisista päätöksistä ”jääkiekkojoukkueisiin”. Helsinkiläiset jakautuvat HIFK:in ja Jokereiden kannattajiin, tamperelaiset Ilveksen ja Tapparan kannattajiin. Kannattaminen luo identiteetin, ja vain harvat vaihtavat elinaikanaan kannatustaan.

Puolueiden kannatus on samanlaista. Puolueuskollisuus säilyy läpi koko elämän, ja sen varassa valtaapitävät pystyvät jatkamaan hamaan romahdukseen saakka.

Perussuomalaiset saivat siis aitoa kannatusta, koska he nimenomaan rikkoivat puolueuskollisuuden vahvoja kahleita. Vaalien suuri siirtymä oli siten paljon merkittävämpi kuin mitä varsinaiset numerot antavat ymmärtää. PS sai aikaan paradigman muutoksen. Koko poliittinen ajattelu muuttui.

* * *

Nykyinen hallitus on katastrofaalinen.

Jyrki Katainen on kävelevä zombie, joka on selvästi saanut käskytyksen ulkomailta. Tarkemmin sanoen Bilderberg-kokouksista. Yhtäältä, kokouskutsu imartelee niin, että mies menee sekaisin (On vain Suomen onni, että kansallisnarsistimme ei ole vielä saanut kutsua!!!). Toisaalta, kun kutsun saanut pikkuvaltion pikkupoliitikko kutsutaan isojen herrojen kokoukseen, on edessä nöyryytys.

(Seuraavan väitteen takana on Estulin-nimisen Bilderberg-tutkijan lausunto, johon siis väitteeni perustuu)

Bilderberg-kokouksissa kutsutuille annetaan selkeät käyttäytymisohjeet. He eivät saa katsoa silmiin kutsujia (maailman todelliset johtajat) eivätkä puhutella ketään ellei heitä ensin puhutella. Mitä tämä tarkoittaa?

Bilderberg-kutsutut tehdään 100%:sti lojaaleiksi Bilderberg-eliitille: heitä imarrellaan ja nöyryytetään yhtä aikaa. He ovat riittävän suuria kihoja saadakseen kutsun, mutta liian pieniä ollakseen mitään muuta kuin orjia. Heistä tulee eliitin orjia, mutta oman kansansa johtajia. Tämä on karmea visio, jota ei voi todistaa, paitsi aihetodistein: juuri näin Jyrki Katainen käyttäytyy ja juuri niin toimi myös heikko Matti Vanhanen: järkkymätön ego Suomessa, mutta täysin selkärangaton suhteessa ulkomaisiin käskyttäjiin.

Ja tämä on se syy miksi Suomi tarvitsee vallankumouksen.

Mitään vallankumousta ei tietenkään tule, ja siksi koemme kuoleman.

* * *

Puolueet ovat vain sumuverho. Todellinen valta on Jyrki Kataisella, mutta valta Jyrki Kataiseen on ulkomaisilla tekijöillä.

Vaaleissa hävinneet kuusi luuseripuoluetta ovat täysin ristiriidassa keskenään. Totaalisesti.

Vihreät ja kristilliset samassa hallituksessa! Give me a Break!

Kokoomus ja vasemmistoliitto samassa hallituksessa! This is a f…ing joke!

Millään puolueohjelmalla ei ole enää merkitystä. Valta on kaikki kaikessa, ja valta on Jyrki Kataisella, joka puolestaan tottelee kansainvälistä eliittiä.

Tämä on todistettavissa monin eri tavoin. Hallitus ei aja Suomen etua. Hallitus rapauttaa Suomea, velkaannuttaa Suomea ja tuhoaa työpaikkoja, instituutioita ja palveluja.

Hallitus syytää miljardeja ulkomaille, minne ne jäävät pysyvästi. Hallitus suosii muualla syntyneitä muukalaisia ja kyttää, valvoo ja lopulta kriminalisoi Suomessa syntyneitä suomalaisia.

Ajamme ylinopeutta kohti kallionseinämää. Luotamme suurempiin yksiköihin, jotka ovat epäluotettavia ja Suomeakin pahemmassa jamassa. Venäjä, EU, Nato ja/tai Yhdysvallat eivät tule antamaan Suomelle muuta kuin lisää vaatimuksia, uhkauksia ja kärsimyksiä.

Suomen asema pienenä demokratiana (?) on olla isojen imperiumien reunavaltio, jota kupataan kunnes kaikki luonnonvarat on viety, parhaat yritykset ostettu, tyhjennetty voitoista ja työvoima irtisanottu ja kansa täytetty psyykelääkkeillä ja alkoholilla ja laitettu ostamaan monikansallisten suuryritysten tuotteita.

Vallankumous tai kuolema. Hiljainen vallankumous kytee kaikkialla, mutta valtaa ei saada kaadetuksi. Ja Suomen kansan tuntien, sitä ei saada kaadetuksi.

Äänestäminen kuntavaaleissa on seuraava yritys, ja media tekeekin jo propagandatyötään nostaakseen ne samat vanhat roistopuolueet gallup-kärkeen.

Vallankumous tai kuolema. Ja historia todistaa, että moni yhteiskunta tai sivilisaatio on ajautunut kuolemaan. Onko se myös Suomen tie?

4 kommenttia

Kategoria(t): Uncategorized

4 responses to “Vallankumous tai kuolema – Suomi vuonna 2012

 1. Pohjoismainen yhteistyö olisi Suomelle monessakin mielessä tärkeää, mutta kaikki sellaiset kehittämispyrkimykset EU & Nato haluavat torpata. Näkeehän sen johtavan ”euro-zombimme” ja ”kansallisnarsistinkin” asenteista. Ruotsalaiset ja tanskalaiset olivat meitä viisaampia jääden rahaliitosta pois. Meidän poliittisia zombejamme ei mikään pitele, kun he haluavat orjuuttaa pienen kansakuntamme euro-globalismin ja maailman finanssieliitin hyödyllisiksi idiooteiksi. Hyödyttömiä odottaa kai nälkään nääntyminen tai syanidipilleri? Suurilla johtajillamme on Kekkosen väistyttyä ollut nanokokoinen itsetunto, jos sitä on ollenkaan.
  Kirjoitit mielestäni silkkaa asiaa! T: intrigööri

 2. Tämän päivän kannanotoissa samanlaista huolta:

  ”Pääministeri Katainen ei ole tuottanut mitään hyvää suomalaiseen yhteiskuntaan. Pian Katainen matkustaa vahvistamattomien tietojen mukaan neljännen kerran Bilderbergin salaiseen kokoukseen USA:han. Sieltäkö Katainen ammentaa seuraavat siirtonsa maamme köyhdyttämiseksi? Bilderberg on vakooja Joseph Retingerin luoma kehto poliitikkojen luotettavuuden arvioimiseksi kansainvälisten pankkiirien silmissä. Katainen on luottamuksensa ansainnut kun osallistuu neljännen kerran pankkiriien salaseuran kokoukseen.”

  http://janrossi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/106649-jyrki-kataisen-toiminta-on-kauttaaltaan-v%C3%A4%C3%A4r%C3%A4%C3%A4

  ”Joudun toteamaan, etten poliittisen urani aikana ole koskaan kokenut tilanteen olevan yhtä vakava Euroopan vakauden ja rauhan kannalta. Rehellisesti sanoen, olen peloissani. Tämä voi merkitä erään aikakauden loppua. Sanommeko näkemiin Euroopalle, jonka tunnemme?”

  http://www.korhola.com/lang/fi/2012/05/pelkaan-kaaosta/

  ”Eliitti tuntuu leijailevan tukevasti irti tavallisen kansan arjesta.”

  http://www.kymensanomat.fi/Mielipide—Kolumnit/2012/05/23/Sanan+vapaus+ja+vastuu/2012313466632/68

  Nämä ovat kolme tuoreinta, jotka olen lukenut.

 3. Suomi on sikäli umpikujassa, että valtapuolueet (ne 6) edustavat kannattajien enemmistöä, mutta politiikka sinänsä ei saa enemmistön kannatusta. Kun vielä PS on demonisoitu ”natsipuolueeksi”, ei kukaan uskalla julkisesti kannattaa tällaista ”natsipuoluetta”. Todellisuudessa PS tarjoaa älykkäitä ja keskustelevia jäseniä/kannattajia, joiden osaaminen tulisi saada ministeritasolle saakka. Mutta kun valtapuolueiden ja valtamedian ENSISIJAINEN tarkoitus on pönkittää oma valtansa, JA samalla demonisoida se todellinen vaihtoehto, ollaan menossa täyttä vauhtia kohti romahdusta.

 4. Alibaba

  Persut on suurimmaks osaks täyspellejä joita kokoomus tai keskusta ei oo ottanut siipiensä suojaan, typerää tyhjää uhoa jolla saadaan keskikaljankittaajien äänet.. Toivottavasti kansa tajuaa ajoissa et persut on ajamassa suomea eristyksiin muusta maailmasta ja euroopasta. Me ollaan kuitenkin kaikki tämän maapallon kansalaisia ei kukaan voi sille mitään mihin syntyy, kyllä meillä kaikilla on velvollisuus auttaa apua tarvitsevia, tietysti rajansa kaikella ettei suomesta tule kerjäläisten paratiisi.
  Kyllä maahanmuuttajissa on paljon potentiaalista työvoimaa mutta me ei osata ottaa sitä käyttöön kun ollan niin juroja ja varautuneita JUNTTEJA!
  Annetaan siivousduunia ja jos kaupankassalla on musta mies niin siinä kassalla ei yleensä jonoa ole vaikka muille kassoille jonotetaan.
  Ei persujen natsipolitiikalla onneks kovin pitkälle päästä, protestiäänet tulee siirtymään vasemmistolle ja demareille jossa niistä on jotain hyötyäkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s