Ympäristöoppia peruskoululaisille

Valta on kaikki kaikessa.

Ei raha, kaverit, palkka tai hieno auto.

Valta.

Valta keskittyy näin.

1) KANSALLINEN VALTA => DIKTATUURI

Vaalit ovat keino haalia valtaa.

Kun vaaleissa ääniä, paikkoja ja prosentteja hävinneet kuusi luuseripuoluetta muodostavat hallituksen, ne kaappaavat itselleen vallan.

Valta tulee sillä laskutoimituksella, että nämä luokanopettajat, radio-deejiit, jalkapallohuligaanit ja isohampaiset narsistit muodostavat enemmistön hallituksessa. Kaikki välikysymykset voitetaan, vaikka ollaankin väärässä.

Kotimaassa vallan tavoitteena on mahdollisuus sanella kaikki asiat läpi. Sanelupolitiikka on nimeltään diktatuuri.

Valtaa ylläpidetään haukkumalla vaalien voittajat pölhöpopulisteiksi ja natseiksi, ja valtamedia vaatii vaalien voittajille pakollista ruskeata paitaa, jotta heidät voisi tunnistaa ja kohdella halveksien ja alentavasti. Näin valta pysyy vaalit hävinneillä diktaattoreilla.

Diktaattori ei aina ole hassuja viiksiä kasvattava kovaääninen hullu. Diktatuuri on tekninen termi: kansa pakotetaan ratkaisuihin, joita ei kukaan halua ja jotka aiheuttavat vahinkoa, haittaa ja kipua kaikille kansalaisille. Diktatuuri onkin keino edetä kohti imperiumia.

2) LIITTOVALTIO => IMPERIUMI

Vallan pitäminen yhden valtion sisällä on ”so last election”, joten jokaisen kansallisen diktaattorin kannattaa mennä pää kolmantena jalkana unioniin tai sosialististen neuvostotasavaltojen liittoon tai yhdysvaltoihin tai mihin tahansa, jossa saa alkaa käskeä ja pomottaa muiden maiden alamaisia.

”Vallan ydin” tarkoittaa mahdollisuutta päästä käskyttämään usean maan alamaisia.

Valtioiden liittoutuminen keskenään tarkoittaa, että valtaeliitti saa enemmän alamaisia ja vastaavasti suuremman paketin valtaa.

Useamman valtion alistaminen yhden valtakoneiston alle on nimeltään imperiumi.

Imperiumin tehtävä on kukistaa kansallistunne eli ”nationalismi”, jota nimitetään isoin otsikoin ”natsismiksi”. Nationalismia tuhotaan kuljettamalla suuri määrä muukalaisia elämään kantaväestön nurkissa, ilman mitään työvelvoitetta. Toinen mahdollisuus on tarjota kantaväestölle hyviä opiskelu- ja työpaikkoja muualla.

Koska vallan kaapannutta eliittiä ei missään nimessä voi vaihtaa, eliitti tulee näin vaihtaneeksi kansan. Eri mieltä olevat ovat natseja ja heidät raahataan oikeuden eteen tuomittaviksi.

Imperiumin antama valta on siis lähes täydellinen, ja siksi siitä pidetään kiinni. Ei siksi, että ”me tienattaisiin” imperiumilla tai siitä olisi mitään muutakaan hyötyä tai etua kenellekään vaan siksi, että sillä voi maksimoida oman valtansa.

Imperiumit kaatuvat helpommin kuin kansallisvaltiot, koska niiden ainoa koossapitävä voima on valtaeliitin loputon himo ylläpitää ja kasvattaa omaa valtaansa. Kukaan muu ei hyödy imperiumista.

Imperiumit kaatuvat nopeasti, kun yksi sen osa-alue irtautuu. Siksi Kreikka pidetään Euroopan imperiumissa kynsin hampain ja Tsetsenia pommitettiin kivikaudelle ja USA käy järjettömiä sotia kaikkialla maailmassa. Lopulta imperiumit kuitenkin kaatuvat verisiin sotiin ja käsittämättömiin mellakoihin.

3) MAAILMANHALLITUS = JUMALASTA SEURAAVA

Kaikkien ”vallan ytimiin” päässeiden valtapoliitikkojen arki alkaa haukotuttaa ja tulla tylsäksi, ellei pian pääse jumalasta seuraavaksi, maailmanhallituksen kärkeen.

Vallan maksiimi on mahdollisuudessa päättää kuka saa elää ja kuka ei, sen sellaiset kivat globalistien märät unet.

Maailmanhallintoon pääsee käsiksi Yhdistyneiden Kansakuntien virkamiehenä, koska YK pohtii muutoksia, joilla vaikeutetaan kaikkien ihmisten elämää. YK on kuitenkin riitelevä ja tehoton diktaattori, koska siellä monet ehdotukset kaatuvat veto-oikeuteen.

Niinpä maailmanhallintoa kannattaa rakentaa kulissien takana.

Niinpä keksitään pankkisektori ja maailmantalous, johon melkein kaikki maat saadaankin kytketyksi muutenkin. Jos jokin valtio vastustaa, keksitään ”freedom and democracy” ja hyökätään maahan tappamaan maan oma diktaattori ja pommitetaan maa kivikaudella köyhdytetyllä uraanilla, ja sitten kaikki on taas hyvin. Ainakin pankkiirien mielestä.

4) ONKO VAIHTOEHTOA?

On.

Hylkää ensin puolueajattelu. On vain valtaa ja alamaisia.

On joko vallan väärinkäyttöä eli diktatuuri, tai sitten kansan valta eli demokratia.

Mitä on kansan valta?

Kansan valta on vallan tuomista maailmanhallitukselta, imperiumilta tai diktatuurilta mahdollisimman alas.

Valta myös jakautuu laajalle. Jokaisella yksiköllä on itsellään oma valta, jota ei saa ottaa pois.

Niinpä valta on olemassa yksilöllä (ihmisoikeudet), perheillä (kotirauha, koskemattomuus), heimoilla (autonomia, kielioikeudet), kunnilla (kuntademokratia), kansallisvaltioilla (nationalismi) ja KUKAAN ei pankkiiriliikkeistä tai kuningaskunnista tai Moskovasta tai Brysselistä tai Wall Streetiltä tai Bilderberg-kokouksesta tai eekoopeestä tai jostakin Pyhästä Kirjasta rupea sanelemaan mitä minun tai minun perheeni tai minun kyläni, heimoni tai kansakuntani täytyy tehdä.

EI KUKAAN !

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s