Uusin väite: öljyvuoto on ”false flag”

Tämä on Suomen aikaa tämän päivän huhu.

Väitetään, että Meksikonlahden öljyvuoto olisi tahallaan tehty false flag -isku, jolla nujerretaan USA:ta ja edistetään, ties mitä supereliitin tavoitteita.

Tänä aamuna nettiin tullut suosittu Alex Jones -radiolähetys on tunnepitoinen ohjelma. Ohjelman aikana otetaan puheeksi huhu siitä, että öljyvuoto olisi tahallinen. Juontajalla menee pasmat sekaisin. Hän kertoo You Tube -videosta, jossa väitetään iskun olevan ennalta päätetty. Siitä annettaisiin vihje elokuvassa Knowing, jonka pääosaa esittää Nicholas Cage.

Hollywood on kaiken  muun ohella myös propagandaosasto, joka välittää todellisia ja kuviteltuja väitteitä ja maailmankatsomuksellisia visioita. Vaikka kaikkeen Hollywood-materiaaliin tuleekin suhtautua kuin fiktioon, elokuvilla on myös sivumerkityksensä ja piiloviestinsä.

Tässä itse pätkä elokuvan Knowing antamasta vihjestä:

Radio-ohjelmassa Alex Jones tajuaa, miten vakavasta väitteestä tässä on kysymys. Koko Meksikonlahden rannikon tuhoava öljyvuoto merkitsee todellista katastrofia alueen asukkaille, kalastajille, katkarapufarmeille, kansallispuistoille, turismille…

Jonesilla menee pasmat sekaisin. Hän herpaantuu, ja sitten pyytää tuottajaa ottamaan yhteyden irlantilaiselle avustajalle, joka saadaan kiinni. Tämä on kuitenkin kuin unesta herätetty zombi, joka vastaa yhden sanan ”lauseilla” ylikierroksilla menevälle Jonesille.

Alex Jones Show osa yksi, osa kaksi ja osa kolme.

Aluksi Jones väittää, että elokuva itsessään kertoo räjähdyksen öljynporauslautalla tapahtuvan 20.4.2010, mutta lopulta Jones taitaa mainita, että elokuva ei näin väitä. Silti elokuvalla on merkillinen kyky ”ennustaa” tuleva katastrofi.

Sattumaa?

Jones sanoo, että se ei ole sattumaa. Jotta ymmärrämme tämän teorian, lue tämä:

[teoria alkaa] Maailman supereliitti kuuluu salaisia rituaaleja ja mustaa magiaa harjoittaviin salaseuroihin, joista tunnetuin on Yale-yliopiston salaseura Skull & Bones, josta googlettamalla löytyy todella paljon hätkähdyttävää materiaalia. George Bush vanhempi ja nuorempi kuuluvat tähän salaseuraan. Supereliitin väitetään palvovan Luciferiä, harrastavan numerologiaa ja symboliikkaa – kuten Dan Brown vihjaileen kirjoissaan. Vapaamuurarit ovat osa tätä salaseuratoimintaa, kaikkine symbolismineen. Vapaamuurareiden uskonnon väitetään olevan synkronistista palvontaa, jonka lopullinen kohde on Lucifer itse. Elokuvassa Knowing hyödynnetään numerologiaa, samoin kuin 911-iskuissa, ja näiden numerologisten symboliarvojen nojalla on toteutettu myös Meksikonlahden öljyvuoto.[teoria loppuu]

Käytännön reaalimaailmassa itse öljyvuoto herättää runsaasti kysymyksiä. Itse räjähdystä epäillään Halliburton-yhtiön false flag -iskuksi, johon yo. You Tube -vihje viittaisi.

No, reaalimaailmaan:

– Vuotoa ei ole saatu pysähtymään, ikään kuin se olisi tarkoituskin.

– Öljyntorjuntaan ei ole suostuttu käyttämään tehokkaita keinoja, kuten esimerkiksi öljyä sitovia materiaaleja.

– Öljyntorjuntaan on kerrottu käytettävän kemikaaleja, joiden sanotaan olevan vaarallisempia ympäristölle kuin raakaöljy itse.

– Medialle on asetettu ehdoton pääsykielto alueelle.

– Obama on sanonut, että pitää ”odotella” (jotakin?).

Amerikkalaiset alkavat siis kysellä, mistä öljyvuodossa ja sen ala-arvoisessa hoidossa on oikein kysymys.

Mikä on totuus?

3 kommenttia

Kategoria(t): Uncategorized

3 responses to “Uusin väite: öljyvuoto on ”false flag”

  1. toinennakemys

    Alex Jones taitaa hallita keskustelua USA:ssa ja niin näköjään täälläkin. Hän on siis hämmästynyt, saanut idean ja suuttunut. Katsotaan, mihin öljyvuoto johtaa ja päätellään siitä sitten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s